phone_iphone +31(6) 13309839
email info@nellekehilhorst.nl

Over Mij

adviseur/coach

Ik heb de ambitie om beleidsmakers, bestuurders, hulpverleners en andere professionals adviezen te geven waar zij echt iets aan hebben.

Zodoende draag ik graag bij aan effectiever beleid en een betere uitvoeringspraktijk voor kinderen en ouders met problemen.

Als eigenaar van Hilhorst Advies & Coaching houd ik me bezig met programma management, advies, onderzoek en coaching in de jeugd sector. Daarbij borduur ik voort op 31 jaar ervaring bij DSP-groep (waar ik ook 21 jaar mede eigenaar van was).

De opdrachten die ik de laatste jaren heb uitgevoerd heb zijn terug te lezen onder mijn curriculum.

Ik ontwikkel en adviseer over de aanpak op het terrein van de jeugdhulp en Jeugd & Veiligheid.

Ik verbind wetenschappelijke kennis en inhoudelijke kennis van de uitvoeringspraktijk aan kennis van politiek, beleid en organisatie.

Ik ben praktisch, strategisch, empatisch, innovatief, cultuur sensitief, betrokken, enthousiast, pro-actief, onafhankelijk, kritisch-analytisch en resultaatgericht. Ben realistisch optimistisch (glas is half vol).

Ik heb visie en ben levendig, hanteer een goed evenwicht tussen menselijkheid en zakelijkheid, kan bijzaken van hoofdzaken onderscheiden en heb veel doorzettingsvermogen. Ben een teamplayer, die graag en gemakkelijk samenwerkt met anderen. Kan netwerkpartners binden en boeien.

Ik beschik over een groot netwerk.

Mijn drive (en focus) ligt bij jongeren (en hun ouders) met problemen; met als motto houd het simpel!

Nelleke Hilhorst

Senior adviseur/associƩ DSP